2009. június 26., péntek

Használt vagy új babakocsi

Babakocsi vásárlási szempontok 5. rész

Hogy használt vagy új babakocsit veszel, azt egyértelműen a pénztárcád alapján kell eldöntened. Természetesen mindenki szeretné megadni csemetéjének a legjobbat, a legszebbet, a legmodernebbet, ami trendi, a legdrágábbat, mert biztosan az a legjobb, de valljuk be, ez a legtöbbünk számára nem megy úgy, ahogy szeretnénk. Hiszen a határ a csillagos ég! Az Elsőterhesség.hu blogban van egy cikk, hogy a kereskedők kétszeres áron adnak mindent, ami úgy kezdődik, hogy kismama....., vagy baba........., hiszen úgyis megveszünk mindent, ha rárajzoltak egy macit. Sőt! Festenek mellé egy kacsát is, még kétezer...... Hát persze, de azért nem mindegy az ár!

Szóval használt vagy új babakocsi?

Ha a használt mellett döntesz, keresgélhetsz a vaterán, vagy a tesz-vesz.hu honlapokon, nagyon jó dolgokra lehet bukkanni. Nemcsak babakocsi, de minden más is megtalálható, gyakran még újszerű állapotú is. Lehet, hogy ugyanannyiért veszel a Vaterán egy tök jó babakocsit, ami használt ugyan, de több funkciós, és akkor mindenetek lesz. Ezt szintén Neked kell eldönteni, hogy a pénztárcád mit enged meg, és hogy milyen funkciókra van szükséged. Nézz szét a Vaterán, vagy a Tesz-vesz.hu-n.

Ha új babakocsit akarsz venni, ne ugorj fejest azonnal. Hogy hogyan tudsz spórolni rajta? Egy későbbi bejegyzésemből megtudhatod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha a témával kapcsolatosan akarsz megjegyzést írni, itt megteheted.

Ajánlott blogok

Create your own banner at blendgeek.com
-